Всі задачі всередині компанії в одному додатку.

Настав час відійти від застарілих методів управління компанією. Задачі СО – це вбудований модуль у додатку Vymex, в якому організовано весь облік та робота із завданнями кожної структурної одиниці та компанії в цілому. Тут за допомогою структурованої інформації показано, як посадовцю ефективно використовувати (комбінувати) ресурси для виконання завдань та отримання необхідного результату.

Задачі СО – це не таблиця чи система нотаток; це повноцінний таск-менеджер, який за замовчуванням включено у базовий набір модулів та вбудовано у систему Vymex. У разі заміни людини на посаді всі задачі та інформація перейде до наступної особи.

Головне – це те, що весь облік завдань СО та компанії тепер під рукою в екосистемі Vymex.

Зручний та зрозумілий таск-менеджер.

При натисканні на “Задачі компанії” відкриється весь перелік завдань, які виконуються і вже виконані всередині компанії.

Кожну задачу можна наповнити детальною інформацією: повний опис, регулярність виконання, файли та інструкції – все це знаходиться всередині однієї програми і кардинально підвищує ефективність виконання задач. Обов'язковим атрибутом кожного завдання є перелік посадових осіб – тих, хто відповідає за свої завдання. Вони можуть бути у ролі виконавця (той, хто виконує задачу) та спостерігача (той, хто контролює роботу виконавця та вносить правки/зауваження).

Налаштувати базовий функціонал не складе особливих труднощів. Система сама все логічно налаштує. Вам залишається лише створювати задачі з усіма атрибутами, а система призначить відповідальних у команді за замовчуванням.

Завдяки цьому модулю ви не відволікаєтесь від робочого процесу. Вся концентрація на досягненні цілей, а всі рутинні операції Vymex бере на себе.

Задачі та цілі компанії під вашим контролем.

Декілька натискань на екран смартфона і ви вже бачите всі задачі структурних одиниць у компанії. Вони поділяються на:

  • поточні – задачі, що знаходяться на стадії виконання
  • відкладені – задачі, які мають другорядний характер за терміновістю
  • виконані – список завдань, які успішно виконані та підтверджені керівником СО

Завдяки системі Vymex керівнику не складно дізнатися, хто і над виконанням якого завдання працює, які показники ефективності демонструє. Вся інформація структурована і дає повне розуміння, який обсяг робіт кожній структурній одиниці потрібно виконувати, щоб досягти максимальних результатів. Також можна визначити, яким чином СО має використовувати ресурси, щоб завдання виконувались якісно та вчасно.

Для всіх підприємців-початківців з'явилося рішення у вигляді таск-менеджера, який вбудований у додаток за замовчуванням. Vymex переміг весь безлад у задачах за допомогою одного додатку.

Створюємо завдання та керуємо ними зі смартфона.

Будь ви CEO або контент-менеджер, ви належите до тієї чи іншої СО (структурної одиниці). Завдання створюються і закріплюються за посадовцем (СО) – це рішення приймаєте та керуєте процесами тільки ви.

Дуже зручним функціоналом у додатку VYMEX є те, що ви легко можете перемикатися між дошками завдань різних структурних одиниць, що дуже прискорює роботу. Це зручно, коли вам потрібно налагодити комунікацію між структурними одиницями із робочих питань, не виходячи з додатку. Тепер ніщо не пройде повз, тому що ви керуєте компанією в системі Vymex.

Співробітники йдуть, а всі задачі та інформація залишаються.

Це не просто розділ у додатку, де зібрані всі завдання усередині компанії. Це одна із найзручніших форм комунікації як у СО, так й у всій компанії. Тут можна спілкуватися із співробітниками в самій задачі, залишаючи коментарі з позначкою адресата.

Менеджер задач від Vymex влаштований таким чином, щоб при зміні людини у структурній одиниці всі завдання до них та інформація збереглися у компанії – це пристойно заощаджує ресурси керівника та компанії (час, гроші, людський ресурс). Це одна з головних переваг модуля.

У системі Vymex все спрощено і структуровано, щоб ви отримали можливість зосередитися на найважливіших задачах для компанії.