Месенджер Vymex – для роботи та спілкування.

Ви, напевно, звикли, що для комунікації в робочих цілях необхідно постійно перемикатися між таск-менеджером, операційною системою та месенджером. Нам у Vymex це здалося незручним, тому ми заклали у систему свій месенджер – до гарного швидко звикаєш.

Месенджер Vymex зібрав у собі повний набір функціоналу, завдяки якому користувач може спілкуватися в особистих та робочих цілях: групові чати, обмін файлами, висока швидкість роботи, управління контактами тощо. Будь ви власником/керівником компанії, або спеціалістом у своєму напрямку – вільно користуйтеся месенджером з моменту реєстрації в системі.

Завдяки такому підходу користувач Vymex оперативно може контактувати з колегами, обговорювати деталі по планам та показникам, уточнювати статус поточних завдань – це можливо не виходячи з месенджера.

Спілкуйтеся в особистих цілях скільки завгодно.

Для розробки месенджера команда Vymex керувалася ідеєю створити внутрішній інструмент комунікації не тільки для роботи, а й для спілкування в особистих цілях. І в нас це вийшло.

Тепер кожен користувач, пройшовши реєстрацію та авторизацію в системі, може скористатися месенджером. Це дає можливість знайти потенційних роботодавців або поповнити свою компанію якісними фахівцями не виходячи з системи. Платити за користування месенджером не потрібно – він повністю безкоштовний.

Зручно, що список телефонних контактів автоматично підтягується до месенджера Vymex. Таким чином, користувач оперативно налаштовує комунікацію з людьми, які вже зареєстровані в системі та працюють у ній. Якщо необхідний контакт ще не має свого облікового запису у Vymex, він може швидко пройти реєстрацію або скористатися вашим запрошенням (або іншого активного користувача).

Нова компанія – нові робочі контакти.

Месенджер сприяє пошуку робочих зв'язків у всій системі. Власник компанії може знайти якісних фахівців на позиції, виходячи із власних вимог та запитів. Що стосується інших користувачів, у них з'являється можливість знайти роботу у перевіреній компанії – необхідність сторонніх порталів з пошуку роботи відпадає.

Після уточнення деталей вакансії у месенджері, затвердження взаємних умов та зобов'язань, у кілька кліків новий співробітник потрапляє до нової компанії. Власник/СЕО додає його до структурної одиниці (СО), тим самим затвердивши співробітника на посаді. Так працює безшовна система з підбору та заміни персоналу у Vymex.

Новий співробітник автоматично отримує весь набір контактів, за кожним із яких стоїть учасник команди. З усуненням з посади в компанії користувач за замовчуванням втрачає цей список контактів та дані з діалогів із ними.

Тепер не потрібно запитувати контактні дані колеги і переходити на сторонні сервіси – вся концентрація на досягненні цілей без зайвої рутини. 

Обговорюйте завдання та цілі не виходячи з месенджера.

Важливою якістю месенджера Vymex є його практичність у процесі роботи. Користувачеві не потрібно переходити між таск-менеджером та месенджером для уточнення деталей – все це можливо не залишаючи месенджер Vymex.

Крім комунікації щодо завдань, працівник може організовувати групові чати. Це зручно, коли необхідно одночасно повідомити всю команду або її частину про важливу інформацію. Співробітники в курсі всіх новин та не збиваються з продуктивного ритму.

Учасники чатів можуть обмінюватися файлами та документами, колективно виконувати завдання та працювати над удосконаленням процесів компанії – Vymex переміг операційний безлад за допомогою вбудованого месенджера і не тільки.

Повна безпека даних за допомогою SEKS.

Одним із головних завдань для команди стало убезпечити месенджер зсередини та зовні. Збереження даних листування – обов'язкова умова злагодженої роботи системи та її компонентів. Розробники Vymex зробили це та навіть більше.

Команді вдалося створити власний протокол безпеки – SEKS (Secure Encrypted Key Shuffling). Він комплексно покриває потребу убезпечити інформацію, її зберігання та передачу між користувачами. Протокол SEKS сприяє не тільки збереженню даних месенджера, а й позитивно впливає на швидкість його роботи.

Усі заходи безпеки вже вбудовані за умовчанням у системі Vymex. Власнику компанії нічого налаштовувати не потрібно – месенджер є надійним інструментом для бізнесу.