Дашборд як головний робочий екран.

Одним із головних екранів для роботи в додатку vHub є дашборд, який доступний тільки зареєстрованим користувачам, що перебувають в СО тієї чи іншої компанії. Дашборд – це екран з усіма віджетами, доступними для структурної одиниці (СО). Кожна СО має свій набір віджетів, який залежить від ієрархічної позиції у компанії. При натисканні на іконку віджета відбувається перехід на екран відповідного модуля, де знаходиться весь його функціонал.

Дашборд складається з віджетів, кількість яких залежить від структурної одиниці (в котрій перебуває користувач) та від позиції СО у структурі компанії. Чим більше повноважень, то більше віджетів доступно на дашборді.

Головне – це те, що весь робочий простір СО та компанії тепер під рукою в екосистемі Vymex.

Шлях до функціональних модулів – через віджети та таббар.

Завдяки системі Vymex та її злагодженій програмній архітектурі керівнику та виконавцю не важко дізнатися про робочі завдання, процеси, результати, ресурси. Уся ця інформація розподілена по модулях, які відображені у вигляді віджетів на дашборді.

Віджет – це елемент інтерфейсу у вигляді графічного зображення, який відображає модуль у додатку Vymex. Іншими словами, це міні-додаток, що дозволяє швидко отримати потрібну інформацію або головну інформацію про модуль. Система віджетів і модулів властива лише продукту “vHub” (управління кар'єрою).

Модуль у Vymex – це функціональний додаток у системі, за допомогою якого

користувач може управляти результативністю своєї роботи, роботи своєї СО або компанії загалом. Модулі продукту vHub та статус основної інформації про них відображаються за допомогою віджетів. При натисканні на віджет з'являється повне вікно модуля з детальною інформацією.

Набір модулів для СО різних рівнів відрізняється, як і набір повноважень та обов'язків. У додатку vHub базовими модулями є:

  • Структура
  • Процеси
  • Результати
  • Ресурси
  • Задачі

Також для швидкої та оперативної навігації між модулями є таббар. Відображення його компонентів можна також налаштувати.

Таббар – це панель інструментів із елементів (кнопок), яка призначена для швидкого перемикання між модулями у системі Vymex. Відображення кнопок можна налаштувати за їх важливістю та пріоритетністю для користувача.

Підприємцям стане зручніше керувати компанією за допомогою віджетів та табарів у додатку Vymex. Вони прості у використанні, підвищують вашу продуктивність, щоб ви не відволікалися на рутинні дрібниці.

Чим вищий рівень СО в структурі, тим ширший функціонал.

При натисканні на “Дашборд” вам відкриється весь перелік модулів у вигляді віджетів, які доступні користувачеві. Тільки ті, хто вже приєдналися до тієї чи іншої компанії в системі Vymex або створили власну, можуть працювати з дашбордом.

Структурні одиниці бувають чотирьох рівнів, і кожному доступний свій набір модулів. Відповідним чином вони відображаються на дашборді у вигляді віджетів та у вигляді кнопок на таббарі.

У структурних одиницях IV рівня відображаються лише базові 5 модулів. Що стосується СО вищих рівнів, їх набір модулів більший – вони мають більше повноважень та обов'язків.

Налаштувати відображення дашборда на свій розсуд не складе особливих труднощів. Ви зможете змінювати порядок відображення віджетів, послідовність кнопок модулів на таббарі та їх кількість. Система Vymex усі рутинні операції бере на себе, щоб ви сконцентрувалися на цілях та результатах компанії.