Зрозуміла структура компанії у вашому смартфоні.

Поки ви будуєте структуру, вона будує вам порядок на багато кроків наперед. Вона стане найважливішим інструментом вашої компанії, яка одночасно закладе фундамент і стане сполучним матеріалом.

Із цього інструменту, що використовується для створення структури, ви можете перейти у будь-яку точку вашої компанії, до будь-якої посадової особи – від СЕО до менеджерів з продажу. Ви зможете побачити, за який процес посадова особа відповідає, які планові показники на сьогодні виконуються або навпаки, як влаштовані ресурси і чи достатньо їх для виконання планів.

Головне – це те, що вся структура компанії відтепер під рукою в екосистемі Vymex.

Все чітко та зрозуміло.

Декілька натискань і ви вже бачите структуру компанії зі свого смартфона. Тут як на долоні перед вами будова робочого колективу, де вказані всі структурні рівні та структурні одиниці. Між ними система Vymex встановила робочі зв'язки, завдяки яким зрозуміло, хто та у котрої посадової особи знаходиться в прямому підпорядкуванні.

Налаштувати базовий функціонал не складе особливих труднощів. Система сама все логічно налаштує. Вам залишається тільки наповнити рівні компанії новими структурними одиницями. Тільки після цього співробітники зможуть зайняти їх і приступити до виконання завдань.

Завдяки цьому модулю ви не відволікаєтеся від робочого процесу. Вся концентрація – на досягненні цілей, а всі рутинні операції Vymex зробить за вас.

4 рівні ефективності.

Будь-яка повноцінна компанія має структуру із 4 рівнів. Кожен у свою чергу має свій набір повноважень і обов'язків, які збалансовано виконуються структурними одиницями в робочому процесі.

Тепер видно, хто на якому рівні знаходиться, в якій структурній одиниці перебуває. Vymex переміг весь структурний безлад за допомогою одного додатку.

Кожен рівень – це набір структурних одиниць.

Будь ви СEO або офіс-менеджер, ви належите до тієї чи іншої СО (структурної одиниці). Будь-яка компанія формується із СО і в кожному з них є вбудовані додатки для управління ресурсами, опису процесів та контролю результатів.

Структурна одиниця в системі Vymex – це посадова комірка в компанії, яка створюється з метою отримання результатів. Кожна СО формує власний банк ресурсів з матеріальних, нематеріальних і структурних. Щоб використовувати їх за призначенням і з максимальною ефективністю, структурна одиниця керується процесами і в підсумку видає результат.

Схематично це виглядає так:

Яку роль відіграє СО у системі Vymex:

  1. СО – це нове поняття, яке при використанні ресурсів та процесів усіх співробітників дає розуміння формування результату.
  2. СО – це універсальне поняття, зміст якого полягає у відсутності прив'язки до людини. При зміні співробітника всі ресурси і процеси автоматично переходять до нового.

Що стосується співробітників компанії, то при вашому управлінні вони посідають позиції в СО. Це може бути як одна людина, так і кілька. Все залежить від розміру компанії, робочого навантаження та від професіоналізму співробітників.

Твоя команда завжди під рукою.

Декілька натискань – і структурна одиниця у компанії створена. Так само просто ви можете додавати/видаляти учасників із неї, а також привласнювати співробітникам інші ролі.

Створивши структурну одиницю, система автоматично побудує весь необхідний набір додатків для рівня. Вона привласнить для вас роль виконавця, що дасть можливість наповнювати додатки необхідними ресурсами (матеріалами).

При додаванні нового співробітника до СО, ви автоматично передаєте управління і матеріали, які зв'язано працюють у системі компанії. Також структура показує можливості зростання співробітників і вкаже вам, якої посадової особи для компанії не вистачає, щоб знизити ризики і підвищити ефективність всього колективу.

Злагоджена робота з Vymex.

Як тільки у компанії побудована чітка структура, ви автоматично налаштовуєте логістику даних і зв'язок додатків між собою.

Ці прості, але ефективні зміни, дозволять заощадити час на формування фундаментальних потреб. За цим принципом будується будь-яка успішна компанія.