Ресурси всюди. Завдання – правильно структурувати і розподілити по системі.

Прийшов час піти від застарілих методів управління компанією. У Vymex зібрані засоби так, щоб сприяти посадовій особі у досягненні власних результатів, формуючи максимальні показники ефективності.

Ресурси – це не сейф, в якому знаходиться цінна документація компанії та її матеріальні засоби. Ресурси СО – це хмарне сховище файлів, де ви фіксуєте всі матеріальні та нематеріальні ресурси своєї компанії, які розподілені по структурним одиницям або знаходяться на складі компанії.

На відміну від традиційних хмарних сховищ, в системі Vymex все структуровано і готово для того, щоб в нього просто внесли ресурси і користувалися за призначенням з перших хвилин. До того ж, це ваше місце для швидкого обміну файлами в системі.

Головне – це те, що всі ресурси компанії тепер під рукою в екосистемі Vymex.

Це дозволить зберегти час, який ви раніше витрачали на створення і налаштування сховища файлів своєї компанії і на менеджмент доступів.

Усе структуровано і автоматизовано за вас.

Як налаштувати порядок у документації компанії? Як зробити процеси пошуку, передачі та отримання файлів автоматизованими? Як за допомогою архітектурного підходу поліпшити систему компанії зсередини?

Модуль "Ресурси СО" на даному етапі відстає по функціоналу від аналогічних сховищ, так як вони вже тривалий час працюють на ринку. Але завдяки тому, що модуль вже вбудований в екосистему Vymex, він вміє налаштовуватися автоматично під структурну одиницю і компанію в цілому. Виходить, що навіть з вузьким функціоналом користувач виграє за рахунок мобільності та доступності файлів і даних. Налагоджена архітектура в Vymex зробила функціонал ще більш продуктивним і ефективним.

У модулі ресурсів в системі Vymex вам відкриється необхідний перелік папок; і робоча папка посадової особи, де співробітники можуть зберігати напрацювання і файли.

Налаштовувати базовий функціонал не потрібно, адже система вже все логічно налаштувала замість вас. Вам залишається тільки додавати/видаляти ресурси або запитувати доступ на додаткові файли в системі.

Співробітник йде, але ресурси залишаються у компанії.

Власники компаній постійно стикаються з кадровими проблемами, в тому числі і з проблемою пошуку взаємозамінних співробітників. Навіть якщо знайшли заміну людині або підшукали більш компетентного фахівця, компанія витрачає багато часу, сил, ресурсів на процес його адаптації. Такі проблеми в системі Vymex зведені до мінімуму.

При зміні співробітника в СО його ресурси, процеси, планові показники і інший обсяг інформації автоматично переходить до нової посадової особи. Новачкові в компанії досить 2-3 днів, щоб повноцінно інтегруватися в робочий процес. Таким чином компанія практично не відчуває на собі зміну посадової особи, в тому числі це ніяк не позначається на планових показниках і результатах.

Завдяки цьому модулю, ви як власник не відволікаєтеся від робочого процесу. Сконцентруйтеся на досягненні цілей, а всі рутинні операції Vymex бере на себе.

Файли, документи, інструкції – все в безпечному місці.

Кілька натискань і ви вже бачите ресурси компанії зі свого смартфона. Усі матеріали в системі Vymex поділяються на:

  1. Ресурси СО – повний набір файлів і документів компанії, які діляться на матеріальні (наприклад, ноутбук, мишка, кабель, набір інструментів) і нематеріальні (наприклад, сервіси та дані реєстрації, які використовує СО).
  2. Робочі файли – зібрання всіх документів, презентацій, відео- та аудіофайлів, які використовуються структурною одиницею для досягнення результатів.
  3. Доступні файли – папка, де зберігаються файли, доступ до яких вам опціонально відкритий для підвищення ефективності роботи. Як правило, вони знаходяться в ресурсах іншої СО або іншого структурного рівня.

Вся документація та дані знаходяться в цілковитій безпеці завдяки протоколу шифрування, розроблений компанією Vymex. Він досить надійний, щоб убезпечити всю інформацію та документацію компанії.

Яка користь від такого структурування і від модуля в цілому.

Ключова користь від системи VYMEX – це розуміння і контроль результатів компанії за рахунок нового методу побудови та управління ресурсами. Якщо повернутися до фундаменту системи ("Структурні одиниці і логіка їх взаємодії"), то в ній закладена формула:

Результат = (Ресурси + Процеси)/2

В системі Vymex співробітник зможе до найменшого ресурсу розібратися, з чого виходить результат і як створити нове рішення, як поліпшити результат керуючи його складовими (ресурсами і процесами), які закладені в СО.

Vymex лише знайшов метод як краще все розкласти по системі таким чином, щоб мінімізувати витрати часу і вартість таких процедур. Так вийшло розробити технологію, що дозволяє "розігнати" функціонал до більш високих показників, ніж вони доступні людині на сьогоднішній день.