Успіхи проєкту.

Об'єми збільшуються, завдання ускладнюються, писати вже просто та зрозуміло складно.

Дані, які ми зараз отримуємо, вже набагато вище за рівень звичного формату для фейсбук, ще складніше стало писати. Тому з'являтися я став рідше.

Я зараз коротко спробую описати, що у нас за травень відбувалося цікавого та який стан проєкту зараз.

Нас вже 19, ми не встигаємо переїжджати по поверху, в липні знову потрібно добирати площі.

Математик завершив формування нашої нової логіки в зрозумілий, описаний матеріал, що дозволить донести людям новий метод, який ефективніше за всі старі світові методи.

Це складно передати, але це дуже сильно.

Ми 8 місяців говорили в компанії на цією мовою, але не могли ніяк зрозуміло передавати її іншим людям, ось нарешті цей бар'єр подоланий)

Архітектор і СТО завершили роботу над протоколом шифрування. Про це не можу детально розписувати, але ми заклали в старт продукту такі технології, які дозволять нам говорити, що це найбезпечніші методи зберігання та обміну вашими ресурсами/даними в світі.

Я двічі тестово виступив. Це показало, що ми стаємо трохи зрозуміліше. Люди в цих двох виступах порівнювали нас із великими, історичними особами, які міняли світ. Я попросив не порівнювати, тому що в цих людей був інший час, інші ресурси та цілі) Це не доцільно порівнювати.

Але все одно шалено приємно було.

Один із співзасновників, який планово повинен був другий і третій платежі робити в травні та серпні, на останній зустрічі перевів усі суми раніше з коментарем, що ми дуже круто розвиваємося і він не бачить ризиків своїм грошам. Мова зараз про 100 000 $. А рівень емоції відносно цієї людини просто зашкалює, я колись розпишу стосунки зі співзасновниками, вони всі в нас дуже круті.

Обожнюю їх всіх.

А ще у нас в команді продовжують зі скаженою швидкістю народжуватися діти. За останні 8 місяців це третя дитина. Днями будуть ще двійнята в одного зі співробітників, математик вирішив двічі не ходити до пологових будинків, щось вирахував, напевно.

Мені вже починає здаватися, що це у нас якось передається в команді.

Ще, завдяки нашим методам комбінування і структуризації даних, математиці та формулам, знайшли одну глобальну помилку, яку ми вирішуємо, завдяки математичному методу перезважування результатів. Прибираючи складність зведення різної розмірності, що раніше всім компаніям заважало правильно задавати налаштування мотивації та обліку середньої ланки та це непомітно підкошувало мільйони компаній на етапі переходу від 10 до 50 людей.

Я її назвав «Проблемою зростання» і колись про неї детальніше розповім. Це буде сильно, обіцяю. Ви кайфонете від того, що ми знайшли за рішення і як воно непомітно закладене в нашу систему. Я виступав 26 числа. В жюрі був математик і бізнес аналітик. Я думав, вони встануть від ефекту ВАУ)) Бачили б ви ці очі.

Як у нас кажуть в оточенні - все мчить, ми змогли)

Ми змогли підтвердити свої припущення, маса гіпотез теж виявилися правильними)

Шалено задоволений командою, це просто монстри якісь.

У більшості з них просто ставки, але нам все одно довелося вводити правило, в якому написано, що спати всі повинні вдома з сім'єю, а не по 48 годин сидіти на роботі. У нашого архітектора близько 450 годин відпрацьованих в травні. При тому, що він просто на ставці.

Для розуміння. Сайт команда видала за 4 дні.

Контент - дизайн - back - front зі всіма калькуляторами, ефектами. Заявки падають в Telegram. Це не на тильді. Як виявилося, один з розробників для зручності має власну CMS з крутою адмінкою.

Я ж казав - в команді монстри якісь, я аж себе незручно почуваю на їх фоні іноді.

*стаття з facebook