Про розуміння і його сутність.

Ми в житті всі прагнемо до розуміння чого-небудь, а зрозуміти ми що-небудь можемо подивившись на це (результат) з різних ракурсів.

У математиці це виглядає так: щось дане і за дорівнює. Те, з чого це вийшло, за дорівнює - це вже і є інша точка зору, тому що там абсолютно інші дані відбиті, але у своєму результаті вони відбивають те, що за дорівнює. І ми постійно шукаємо, що змінити в рівнянні, щоб швидше або простіше отримувати розуміння результату та досягнення.

Зараз, щоб зрозуміти, що я пишу, трохи ввімкніть уяву й сфокусуйтеся, будь ласка.

Уявіть зараз будь-який об'єкт або подивіться на що-небудь біля себе. Ви це зараз уявили у вигляді назви, що означає об'єкт. Це слово або пропозиція, в корені цього якась мова, на якій ви це бачите і розумієте. Це один з ракурсів з якого ви на нього подивилися. Якщо пофантазувати, уявити які-небудь інші ракурси, то можна знайти ще мови, на яких можна зрозуміти це.

У всьому світі маса різних мов, які формують розуміння з різних ракурсів навколо одного і того ж об'єкту або результату. Якщо ми в чомусь не впевнені або не розуміємо, ми можемо створити свою мову, на якій на це дивитися та іноді ця мова стає ефективніше, ніж всі ті мови, які існували до цього.

Людство постійно створює масу різних мов. Математика для мене - одна з них, на якій я можу подивитися на який-небудь результат і пошукати в цьому результаті закономірності, по яких він виходить)

Наприклад, зав'язування шнурків або краваток. В цьому є чіткі закономірності до яких ми можемо написати мову, якщо захочемо. Але це дуже легкі задачі, просто уявіть рівняння.

«Ліворуч під вузьким кінцем праворуч і ліворуч під ним протягнути крізь петлюзатягнути = зав'язана краватка». Існує безліч способів описати результат зав'язування краваток, ми можемо їх всі уявити, проаналізувати та зрозуміти який з них максимально ефективний)

Зараз ми цього не робитимемо, у мене інші цілі від написання цього допису)

Я хочу трохи ускладнити завдання і уявити з вами результати В бізнесі, оскільки це теж якісь дані і там так само є мови, на яких ми це усе розуміємо і уявляємо в голові.

Мало хто, напевно, морочився як я, з математикою і пошуком мов для розуміння цих результатів, так, як і так все працює і дає прибуток, але…

Я в 2018 році знайшов формулу, яка з якогось ракурсу дала мені розуміння результату)

Це надзвичайно проста формула. «Результат = (ресурси+процеси) /2»

Але якщо подумати і трохи ускладнити, по цій формулі можна побудувати структуру та спробувати поглибитись, піти на кілька дорівнює глибше. Потім спробувати застосовувати це на реальному бізнесі та шукати підтвердження знайденої закономірності.

Довелося переглянути трохи все те, що було створене людством до сьогодні, піддати сумніву результати та закопатися в докази своєї теорії)

Моє оточення знає, що я це зробив. Це було шалено складно, але все таки формула вже є, вона все показала, перевірялася на реальному секторі та почала набувати форми, будувати навколо себе нову мову, на якій я можу порахувати будь-який результат сьогодні. Поки складно, але я впевнений, що російська або англійська мови теж сформквались не за хвилину або рік.

Те, що я створив дало можливість побачити де до цього були допущені помилки в розумінні результату в бізнесі та прокласти можливі сценарії для їх виправлення. Я жив своїми прототипами інструментів упродовж двох з половиною років, продавав їх налаштування в компаніях з метою дістатися до моменту, коли система спрацює і її можна буде порахувати у вигляді софта (платформи) та написати єдиний інструмент, який витримає на собі всі наші методи, для отримання результату.

Днями я співробітникові (інженерові) дав завдання. Візуалізувати мову, на якій ми працюємо і ми почали копати в цей бік. Я хочу вам сказати, що днями ми вже отримаємо чітку мову, яку поки зрозуміє не багато хто. Але на його основі ми створимо інструмент, в який ви просто додасте свою структуру в тому вигляді, що ми вивели і побачите свою компанію навиворіт на всіх рівнях.

Ця структура на сьогодні максимально ефективна для розуміння результату в бізнесі з точки зору математики)

Перевіривши свою структуру через інструмент за допомогою мови, яку ми створюємо, можна буде побачити який з елементів у вашій компанії можна змінити, щоб поліпшити результат. Це поки звучить трохи складно, але у цьому світі прості рішення вже не дають потрібних результатів на глобальному рівні.

Зараз просто спробуйте уявити мову, на якій можна читати результати в бізнесі)) Це не вкладається в голові, навіть для мене зараз.

Цей допис не міг вийти простіше і він не про продукт, який ми створюємо для людства, а лише його невелика частина. Я просто хотів виразити радість про те, що я з командою змогли докопатися до того моменту, що завдяки закономірності, знайденій ще в 2018 році ми почали створювати нову мову, яка легко математично доводить результати)

З приводу продукту Vymex. Все за планом, інвестори підключаються, розрахунки уточнюються, процеси по розробці запущені) 1% компанії на сьогодні коштує 20 000 $. Конверсія з презентацій і вступу показує, що ми правильно заклали вартість і умови, а ще можемо собі дозволити підняття ціни кожен місяць, що ми і зробили.

Всім успіхів і розуміння!

*стаття з facebook