Що закладено в основу продукту.

В ядро свого нового продукту ми закладаємо природний принцип досягнення цілей, які є результатом взаємодії ресурсів і процесів.

*Прошу подивитись зображення схеми після прочитання. Гадаю, так ви зможете її зрозуміти. Але повірте, вона дуже важлива в нашій роботі. Це лише схема, яка, з точки зору математики, пояснює результат окремої людини)

Максимальний ресурс на «складі» дає можливість уявити, яку мету ви можете собі поставити, що в подальшому дасть розуміння ресурсів, які вам потрібні.

Мета для кожної людини - це індивідуальна «лінійка» і дуже рідко фінансовий результат. Фінанси на складі - це самий ліквідний ресурс, який дозволяє нарощувати інші ресурси.

На зображенні можна побачити, що якщо у вас фінансові результати божевільні, але немає інтелекту або здоров'я, то це буде лише відхилення від норми, яке на «лінійці» мети все одно усередниться в результат і не допоможе вам. Часто фінанси можуть швидко вирости, якщо інтелект зашкалює і здоров'я дозволяє.

Коли вас про щось просять, то це просто перенесення з одного «складу» на інший, а не обмін.

Я таке за умовчанням не слухаю, якщо це не близька мені людина.

Зверху на зображенні я виділив склад нормальної людини. Коли людина максимально збалансована, не розганяє ніякий з ресурсів і поступово розвивається без ризиків для здоров'я і для своїх досягнень.

Кожен ресурс на складі - це окремий напрям вашого життя, щось стосується базових потреб та іншого.

Різнокольоровий трикутник. Я так відмітив власний бізнес людини, який без інших ресурсів на складі теж не реалізується сам по собі) Система для управління цим ресурcом - перший продукт від Vymex.

Цей допис, напевно, як і інші незрозумілі, набере менше відміток «подобається», оскільки не зовсім нормальний) Але я хотів з вами поділитись, щоб ви могли собі уявити свій «склад ресурсів» і, можливо, на щось більше виділили такий ресурс, як фокус і час)

Я цей графік спочатку просто так намалював, коли один з перших інвесторів захотів, щоб засновником частки в моїй компанії стала його компанія. Я намалював цю схему і довів, що це не логічно. Порушує природний обмін, що в подальшому сформує зайві «прокладення». Ресурс не може володіти ресурсом, в кінці завжди стоїть людина. І тільки прийнявши це можна купити частку в моїй компанії.

Відступ. Хто собі на склад хоче покласти частину моєї компанії, то чекаю в особистих повідомленнях. Там цінники від 6 000 $ до 120 000 $ на сьогодні)

Моя компанія - це невеликий ресурс на моєму складі, який, за допомогою інших ресурсів, перетвориться в інтелектуальний. За прогнозами це буде одна з найбільших і впливових компаній у світі, мінімум на найближчі 10 років.

Сам бізнес - це майданчик, на якому розгортається продукт. Продукт - це ресурс, на який перетворюється ідея. Ідея - це ресурс, на який перетворилася колись зрозуміла закономірність, що «будь-який показник = результат = (ресурси+процеси) /2».

Ми скоро покажемо всім більше деталей, коли певні ресурси на моєму складі наберуть безпечний розмір для їх публічної презентації)

Щоб створити щось корисне, потрібно дуже сильно вивернутися з тим, що вже до цього було створено. Зрозуміти, що було не так і задати зміни) Потрібно стати трохи ненормальним до цього, тому що нормальні люди роблять нормальні продукти.

Згадайте всіх людей, яких на етапі створення вважали ненормальними, а потім, коли пройшов час, називали їх геніями.

Ейнштейн, Джобс, Маск казали Безосу: «Ну які книжки через інтернет?»

Форду казали, що він ідіот і коні - це краще рішення.

Людина завжди прагне нормалізувати свої ресурси та будь-які відхилення від норми викликають стрес. Тому нормальна людина завжди критикуватиме те, що не розуміє)

Розуміння, вам!

*стаття з facebook