Гарантії.

Коли зустрічаю слова або запити гарантій, виникає відчуття, що ми трохи неправильно використовуємо формулювання або неправильно розуміємо термін.

Все, що повʼязано з діяльністю людей і досягненням ними результатів, має тільки вірогідність...

Немає гарантії, що ми всі сьогодні доїдемо додому, але є висока вірогідність цього.

І якщо вам, плануючи які-небудь результати, говоритимуть, що це високо ймовірно. Або, що буде саме так - це буде чесніше, по відношенню до вас. Дивіться краще в розрахунки та на дані з яких це сформовано.

Коли пишуть: «А які гарантії?»

Чесно буде відповісти, що гарантій немає. Ви інвестор, ви повинні вміти оцінювати вірогідність і прораховувати ризики.

А хочете гарантії, купуйте чайник. Папір з ним - це не гарантія, що він відпрацює рік, а що його замінять або полагодять, якщо він зламається за цей рік.

Навіть те, що вам повернуть гроші, якщо є гарантійний талон, це ще не 100%. Тому що в усіх процесах беруть участь люди та їх ресурси. А ресурсам все одно на ваші задуми, це лише черга значень в формулі формування результату.

Хто взагалі це поняття вигадав, якщо воно не має логіки в 99% випадках використання?

Немає гарантій ні в одному результаті, є маса чинників, які впливають на вірогідність його реалізації. Ви повинні використати свій інтелект, щоб розрахувати, на які ризики ви підписуєтеся в усіх можливих варіантах розвитку подій.

Я впевнений, в 2020 році маса проєктів казали про гарантії заробітку або про щось подібне, але практика показала, що природі все одно на наші плани й вона вкидає умови, які визнає потрібними їй...

Vymex не дає гарантій ні на що... Ми даємо високу вірогідність того, що людина отримає бажаний результат з мінімальною витратою ресурсів, відносно того, що з людиною відбувалося раніше і як він досягав свої результати до цього.

Ми математично доводили закономірності, з метою виробити кращу з можливих формул…

*стаття з facebook