Чому ти не поїхав?...

Чую часто. До війни багато разів, на початку, зараз.

Хочу, щоб усі зрозуміли моє ставлення до цього.

Все, що у мене є. Всі мої досягнення й можливість створювати круті результати, це все сталося на 99% ТУТ, в Україні.

Всі складнощі та всі радощі мені надало оточення, з яким я виріс і сфомувався. Місця, де я добував ресурси, будував і втрачав, усе це сталося ТУТ, в Україні.

Vymex, як проєкт і як рішення, народився теж завдяки всьому, що я прожив ТУТ.

З нашим проєктом і такого рівня командою ми давно могли отримати багато грошей на заході, тому що там таке дуже чекають інвестори, але ми не піддалися на ці легкі варіанти.

Змінили методи інвестування, щоб прибрати вплив будь-якого роду фондів, що теж тонкою ниткою тягнеться з країни.

Ми залучили більше 1 027 000 $ за 2021 рік і залучимо ще 1 100 000 $ за 2022 рік. Це все приватні інвестори з України, тільки тому що я спочатку хотів, щоб увесь прибуток і податки з неї залишалися ТУТ.

Зараз Президент показав, що він теж готовий стояти за своє минуле ТУТ і за майбутнє України! Окрема вдячність за людяність і сміливість! Він для мене не шостий, а перший!

Тепер я точно до останнього нікуди не поїду!

Я, як людина, не можу таке проігнорувати. Я себе не поважатиму, якщо залишу всіх, хто вплинув на те, що у мене є в такий момент. Та й пропустити подію такого рівня несправедливості, яку створив російський уряд, я б не зміг. Я розумію тих добровольців з інших країн, хто приїхав підтримати наші цілі)

Я дуже вдячний всім і всьому, що я прожив і я не можу це залишити. Це просто нечесно по відношенню до минулого та до своєї історії, яка з 1991 року почалася в Україні.

Я не кажу, що вона у мене ТУТ і закінчиться, але у важкий момент для всіх тих, завдяки кому є я і всі мої результати. Я зроблю все, що в моїх силах, щоб ТУТ було добре)

Ми зараз на своєму невидимому IT фронті й не відступимо з нього, поки не переможемо! А паралельно з цим ми все одно продовжуємо будувати Vymex, тому що він дуже допоможе посилити Україну після війни й дати людству більше шансів в майбутньому.

Все буде Україна! ТУТ буде дуже добре!

*стаття з facebook