Для чого я це все роблю?

Всі, хто бачили в мене презентацію проєкту, в кінці пам'ятають, де я показую і пояснюю помилку, яку наше минуле покоління, можливо, зробили і яку я хочу виправити зараз. Але оцінить повноцінно це тільки ця маленька людина біля мене, коли виросте)

Є фундаментальні речі, які недостатньо просто підфарбувати і все, запрацювало…

Фундаментом всього, що ми маємо сьогодні, є принципи, на яких все влаштовано. Те, як ми отримуємо результати. Ці принципи створювали люди з нашого минулого. Хтось для нас, але більшість для себе.

Я припускаю те, що раніше було багато вільного ресурсу. В епоху, коли ми навчилися добувати копалини та переводити їх в гроші, які складаються в цифровому еквіваленті десь зверху пірамідки. Це ні погано, ні добре. Так є зараз і тут не кидаються предʼяви минулим поколінням. Ви тоді обирали для себе цілі та їх досягали. Робили це круто на тому розумінні та принципах, яке вам сформували ще до вас))

Я далеко думками заривався в суть того, що відбувається, щоб зрозуміти де початок. Припускаю, що зрозумів і почав створювати ресурс, який націлений це трохи поправити для нас і майбутнього покоління)

Зараз ще тягне фон з того часу, де всі прагнуть набити цифри, поїхати чимдалі від проблем і попивати смузи десь на Балі або інших місцях, де проблеми відчувається менше)

Друзі, ми на одній планеті знаходимося, куди ви зібралися поїхати?

Зараз мені подобається час, в якому просто грошима таким продуктам, як Tesla рот вже не закрити. І масі інших подібних проєктів. Ми всі один організм, колективний мозок, який прагне вижити та коли хтось просто хоче набити кишені, це вже легко визначається і такі проєкти помалу слабшають. А ті, хто про майбутнє, набирають силу…

Зараз не хочу розмотувати багато деталей, без графіків та пояснень все одно буде складно донести, почекайте трохи, скоро все буде)

Я, напевно, зараз пишу більшою мірою для того дива, що сидить біля мене.

Коли вона буде вже дорослою та почне розуміти минуле і майбутнє, зможе дати якісну оцінку всім іноваторам сьогоднішнього часу. Тому що зараз більшість в проєктах світового масштабу продовжують бачити тільки фінансову вигоду і топлять заради неї.

Я хотів сказати, що потрібно зараз думати: «А що буде в них?»

Я сподіваюся, вони оцінюватимуть минуле не по кількості мільярдів на рахунках, а хто зробив щось корисне для них. Тому що циферки на рахунках їм не додадуть чистоти повітря або питної води для всіх. Дуже вірю, що зараз ідеальний час і технології дають досить розуміння для впливу на ситуацію.

Коли в нас буде, що показати я ще раз повернуся до цієї думки і тоді поговоримо вже на зрозумілій всім мові)

А зараз просто натрапив на фото, яке сильно підходить під головну мету того, що я зараз роблю, навіщо і для кого) І тільки діти його зможуть прочитати на всю глибину, коли виростуть)

Думайте про майбутнє, там не гроші головний ресурс!

Vymex - це про майбутнє найпрекраснішого, що з нами може статися, це про наших дітей.

*стаття з facebook