З Новим роком!

Дуже вам дякую, ви і є мій результат! Без вас я всього лише ідея!

Рік був дуже складний, але складно - не означає погано.

Обожнюю свою команду. Те, що ви робите примушує мене прискорюватися в розвитку. Продукт, який ми створюємо, має такі вірогідні результати впливу на ситуацію в світі, що через роки всі дякуватимуть вам так само, як і я зараз!

Ви для мене найкрутіші. Мені не потрібні класні історії про проєкти з Каліфорнії. Ви для мене в Києві набагато крутіше за всіх тих людей та їх результати! Я робитиму все, щоб у вас все вийшло, що ви задумали і хочете!

Співзасновники, які підключилися та інвестори, які нас розглядають або з будь-яких причин не увійшли до нас в проєкт. Завдяки вам ми вивели оптимальне рішення та план реалізації проєкту, який вплине на весь світ своєю метою та матеріалами) Кожна критика та сумніви давали тільки поліпшення матеріалам та зміцнювала всі ракурси.

Близькі друзі бачили, коли я «пірнав під лід», затримуючи дихання з вірою, що на тому боці я все роблю правильно. Це тому, що ви теж вірите та підтримуєте. Я іноді до сліз вами захоплююся, як ви знаходите слова та сили підтримувати всі мої ризики та спроби зробити все краще) Ви все знаєте та розумієте! Дякую вам, я вас обожнюю!

В цьому році ми покажемо світу, що можна було по іншому. Знаходити рішення не лише десь там, де багато грошей, океан та тямущий уряд.  Рішення - це ідеї ненормальних людей і реалізація крутої команди.

Ви всі - краще, що зі мною траплялося в житті і без вас усіх я лише ідея!

З Новим роком!