Підготовка до презентації продукту.

Ми готуємося до презентації продуктів Vymex і запросимо для цього 3 людини, яким покажемо все, що розробили: цілі, рішення, цифри, команду…

Все те, чого немає в доступі сьогодні ні на одному з ресурсів від нас. Але, що насправді є продуктом, за який не соромно)

2 людини у нас вже є. Це крутий підприємець з Полтави та підприємець+блогер з Youtube. Потрібно ще рекомендації на класних людей)

Головні вимоги до цих людей для нас:

- інтелект вищий за норму;

- приємна для спілкування особа;

- має результати в бізнесі;

- має повагу в своєї аудиторії;

- люблять достягати результати по життю.

Мені потрібні від вас рекомендації на людей, кого б ви хотіли бачити в презентації. Якщо у нас співпадуть бажання і розуміння людини, ми зв'яжемося і запросимо його до нас на зустріч.

Ми не можемо запросити тих, хто бачив вже продукт, хоч шалено поважаємо кожного з них. Я хочу провести презентацію «на холодну», без заготовлених емоцій) Але людям, хто бачив задумки та рішення Vymex зараз максимально легко рекомендуватиме людей. Вони розуміють, що їх чекає) Я в такому форматі провів десятки особистих презентацій за останній рік.

Запис буде в форматі підкаста, де я буду особисто все показувати та пояснювати зрозумілою мовою.

Можливо, знову не всім. Для цього все одно знадобиться напружитись, але критерії вище дозволять реально отримати задоволення від діалогу)

Тегайте людей, хто вам подобається як підприємець, його цілі та його результати, це можуть бути хоч зірки з Youtube, хоч не відомі, але круті ремісники.

Тут реально потрібна ваша допомога в пошуку.

*стаття з facebook