Трохи про процеси реалізації.

Бувають проєкти різної складності та вартості. На знятку я показую один з ракурсів продукту. Це дизайн додатка, який пройшов найскладніші свої 10%. На цьому етапі вже зрозуміло, яким буде готовий продукт і що він взагалі включає. Якщо про вартість таких реалізацій, то тільки за дизайн з бюджету компанії відлетить більше 50 000 $.

Я бачив сайти і рішення, вартістю реалізації 50 000, коли працював з Vintage Web Production. Круті люди, пишаюсь знайомством. На той момент я думав, що це дорого.

Друзі, все відносно...

Коли я розповідаю, що ми створюємо, то часто приходжу до аналогій. Наприклад, уявіть будівництво великого футбольного стадіону, на 100 000 гостей...

Уявіть, що всі ці люди повинні отримати свої квитки, потрапити на стадіон, сісти на свої місця та кожен з них робитиме різні дії, що в нашому випадку повинно реагувати за частки секунди та бути нереально безпечним, тому що це дані людей.

Архітектори таких об'єктів - найрозумніші люди в області будівництва, на мою думку.

Найважливішим в нашому проєкті також будуть архітектура та дизайн, на які ми зараз максимально сфокусовані. Не поспішаємо розганяти розробку, поки не розкладемо, все до щонайменших кроків. Щоб кожна ваша дія давала потрібний вам результат максимально швидко, безпечно та доступно з будь-якого пристрою.

Зараз у нас все виходить за планом, припущення підтверджуються. Продукт буде в кращому вигляді, без пілотів і економії на тому, де краще не економити.

У команді нереально продумані люди на фундаменті. Вони, коли побачили цілі проєкту та його підготовку, зрозуміли, що це не стартап взагалі, як усі звикли ставитись до нових IT розробок... Деякі заводи будуються з меншою готовністю в розрахунках...

На знятках нижче пройдені ті стадії в дизайні, які зумовлюють подальші терміни та розуміння усієї складності реалізації та простоти користування.

Я не додавав знятки архітектури. Прошу повірити, там не менш все серйозно та об'ємно. Ми переписуємо всі існуючі кращі рішення у світі, з метою зробити систему ще більше керованою і безпечною.

Днями ми знайшли рішення, яке поставить в ступор всі існуючі ERP та подібний примітивний софт для управління бізнесом на ринку. Про це ми розкажемо трохи пізніше. З усією повагою до старої школи, ви виконали шалено складну роботу, але технології та прогрес не стоять на місці)

В кінці будуть запрошення для нових учасників.

Якщо ви крутий фахівець або знаєте таких в області розробки (Back, Front, QA), то чекаю в особистих повідомленнях будь-яку інформацію.

Якщо ви підприємець і в довгостроковій розумієте, що було б круто мати частку в подібній IT компанії, яка володіє інфраструктурними продуктами, то можете з легкістю придбати частину в нашій компанії.

Для цього необов'язково мати статус інвестора, ціна входу від 6 500 $ в лютому та продовжує рости. Я в одному зі знятків прикріплю відкриті пропозиції для купівлі. Знаєте кому порекомендувати такий проєкт, буду вдячний за рекомендацію.

Цим дописом я хотів поділитися етапами та об'ємами, тому що зараз найцікавіша для мене стадія реалізації, коли все стає зрозуміло та про це вже можна починати говорити відкрито.

*стаття з facebook