Саша Кім - тато дизайну Vymex.

Почнемо розкривати нашу круту команду)

Була думка, що їх будуть хантити. Потім подумав, що це ж супер, якщо їм хтось зможе запропонувати ресурс для їх цілей краще, ніж у них є зараз))

Саша Кім (на фото) - це друга людина, яка з'явилася в проєкті, це наш Тато Дизайну. Ви поки не уявляєте на скільки це крута та сильна людина.

Те, що він зміг зробити підвладно одиницям. На старті, коли в мене було багато незрозумілих таблиць і вирваних шматків логіки системи, він зміг зрозуміти цілі та можливості проєкту. За перші 20 днів змінив логотип, розробив дизайн систему, яка зараз в основі продукту, захистив ідею виходу на телефоні, описав весь масштаб дизайну, створив припущення на рік, як розвиватиметься відділ дизайну, скільки грошей ми витратимо та як розвиватиметься дизайн у версіях 2-3 і далі…

Нагадаю, що до цього він встиг в 2016 стати Арт директором «VINTAGE». А останній проєкт, яким він займався - «Дистрибуція даних з супутників NASA». Зараз не буду про нагороди їх робіт, йому за них працювати було вже нудно.

Коли мені давали на нього рекомендацію та контакт, сказали, що до нього потрібно «ключик» підібрати. Як виявилося, йому потрібний був не «ключик», а ШТАНГА. яку він раніше не намагався би підняти. Як виявилося, Vymex якраз такого розміру, він прийняв офер відразу. Були умови, які були ризиком для проєкту на старті, але я вірив в його талант.

Сьогодні в світі для мене не існує сильнішого дизайнера.

Я пізніше напишу про більшість людей, які впливають на проект з середини, але Сашу не міг не показати вам першим.

Цього хлопця я б розміщував на обкладинки журналів, як людину року. За те, що він пережив і не здався за останні кілька місяців в сім'ї. Там були складнощі зі здоров'ям рідних і такі навантаження, що нормальні люди опускають руки і зливаються, але це не про нашого красеня. Йому вистачило сил все врегулювати та вивести на потрібний контрольований рівень, в цілому, як і з дизайном.

Зараз Саша знову повернувся. Після пережитого запас потужності так виріс, що я не уявляю, що він створить тепер з проєктом.

Через півроку його чекає багато виступів від Vymex. Я думаю, він все сам розповість, це буде суцільне захоплення.

Якщо розглядати феномен, звідки у Vymex такі титани. Я думаю, що це те саме поняття своїх цілей і які ймовірності включає в проєкт, як ресурс для них.

*стаття з facebook