Зроблено в Україні та повністю український - це дуже різні результати.

Мова піде про компанії «Важкоатлетів», в які скоро увійде й Vymex теж.

«Важкоатлети» - це глобальні проєкти, вартістю понад 100 000 000 $ з впливом на глобальні ринки.

Дуже тонкий момент, тому що в ньому здається, що в Україну надходять інвестиції та наповнюється економіка. Але водночас важливо куди йде прибуток від цих проєктів, тому що там великі гроші.

Оберт - це просто зарплати та податки. Прибуток - це гроші, які братимуть участь в наступних проєктах, даватимуть новий прибуток і нарощуватимуть масу.

Прибутком володіють бенефіціари.

В усіх проєктах, які ми знайшли, навіть взяти ТОП 50 Продуктових IT компаній України, немає жодного проєкту, де на 100% власники - резиденти України.

Можуть здаватися гучними заявами про Vymex, але навіть фінансова компанія, яка нас рахувала, показала вірогідність вартості проєкту вище за 2 мільярди доларів в найближчі 5 років, незалежно на гроші якої країни ми його створимо.

Я спочатку задався метою, щоб володіли компанією тільки приватні підприємці. Ми вже змогли залучити більш як 1 000 000 $ і залучимо ще понад 1 000 000 за наступні 6 місяців.

Vymex, як продукт, закриватиме базові потреби величезної кількості світових компаній. Усі продукти, які закривають базові потреби - це завжди попит. Це не трендові речі для розваг, а питання ефективності життєдіяльності.

За 2024 рік ми тільки податків заплатимо більш ніж 3 000 000 $ до бюджету України. І потенціал ринку, який ми створюємо, шалено великий. Це саме насичене середовище - бізнес і його базові потреби. У світі понад 10 000 000 компаній у яких не буде причин ігнорувати подібні рішення як Vymex.

Ми будуємо майбутнє України всім складом співзасновників, яких на сьогодні вже понад 20. І з командою, зараз 45 людей і до кінця року планово буде більш ніж 60 спеціалістів. Це тільки версія 1.0, до версії 2.0 нас буде близько 200 людей.

Ми з гордістю заявляємо, що ми перша повністю українська продуктова IT компанія.

Усіх людей, які хочуть впливати на майбутнє економіки країни та свої особисті результати, ми запрошуємо приєднуватися. На сьогодні пропозиції відкриті від 10 000 $.

На сайті є вся інформація. У особистій презентації обіцяю розкрити всі деталі та причини наших заяв.

Давайте всі глобальні проєкти по максимуму намагатися робити повністю українськими, щоб створити нормальну конкуренцію на світовій арені в майбутньому та створювати потоки в Україну. У нас божевільні таланти тут, але всі шукають легкі шляхи, що викачує ресурс і робить з України сировинну країну.

*стаття з facebook