Помилки в нашому житті та їх значення.

Вчора дивився історії та побачив питання Черняка одному успішному підприємцеві, чи припускався він помилки в житті.

Відповідь не слухав, відпустив мозок подумати та дійшов висновку, що якщо ти зараз щасливий, то помилок в твоєму житті не було.

Я просто себе запитав, чи помилявся я?

Потім проаналізував стан своїх цілей і зрозумів, що все те, що я проживав, падав і піднімався, це усе не помилки були, якщо я задоволений результатом сьогодні.

Змініть хоч одну складову в минулому і сьогодні все буде по іншому - «ефект метелика».

Сказати, що зробивши там по іншому, зараз було б краще - не можливо теж.

Тому дивіться на стан своїх результатів і зрозумійте для себе, помилялися ви або ні.

На дошці рішення, яке стосується системи показників. Після того, як ми покажемо продукт і рішення, світ вже не буде колишнім.

Для математиків скажу, що ми знайшли, як зважувати результати, тим самим йти від різної розмірності, щоб на фундаменті спрощувати методи обчислення результатів компанії.

Різну розмірність важко зводити, тому компанії або використовували «просте усереднювання», або фокусувалися тільки на одному результаті. Одного результату мало для того, щоб будувати мотивацію керівникам, тому поняття «керівник» було дуже розмите в системах…

Скажу, що у нас вийшло. Інженери змогли показати робочий прототип системи, залишилося тільки загорнути це в крутий софт.

Стосовно реалізації теж оновлю інформацію, тому що давно з вами не ділився.

Метод, який ми виробили і на основі якого будуємо систему, показав себе в тому вигляді, який я собі завжди уявляв ідеальним. Зараз нас вже 19 людей і це шалено мотивовані та успішні люди. В усіх них виходить планова реалізація проєкту та їх цілі, пов'язані з прєктом, з високою вірогідністю виконаються.

*стаття з facebook