Найвдаліший час для початку - зараз.

Настрій ідеальний, проєкт готовий!

Завжди буде рано та завжди буде пізно для запуску подібних компаній. Я створив методологію ще в 2018 році, тестував гіпотези, в ручному самостійному форматі налаштовував проєкти, щоб підтвердити теорію, що дуже давно була закладена помилка й ніхто не брався так глибоко закопуватися щоб її вирішити.

Не для мене…

Мені було достатньо знайти одну закономірність, яка розставить все в потрібний порядок. Зараз детально не зможу розповісти про яку закономірність мова, це не зовсім коротко, а в моїй манері писати взагалі потрібен окремий допис створювати... На сайті все є.

Навіщо я відкриваю такі розробки і показую все? Що мені приносить гроші? Я думаю, що зможу за допомогою методології зробити багатьом компаніям добре та допоможу уникнути тих сценаріїв, які в мене відбувалися в 2016 - 2017 році, після чого я, до речі, замислився впорядкувати свої дії та знайти/створити якийсь метод з метою уникнення таких ризиків.

Чому в мене на сайті є опція «безкоштовно» і чи не чергова це спроба обдурити користувачів?

Ні, я відкрив все повністю та розповів про це в своєму відео, де детально розбираю та пояснюю навіщо та як.

Що мені це дасть? Це дасть можливість збільшити швидкість розвитку методології з однієї точки зору. Створить якісну конкуренцію з іншої точки зору. Вплине на компанії та розуміння багатьох власників ще з однієї точки зору. Це не всі показники, які будуть наслідком мого кроку, але я намагаюся заглянути трохи в майбутнє, зрозуміти всі свої цілі та прокласти можливі маршрути)

Як буде розвиватись проєкт? Ми будемо створювати максимально зрозумілі матеріали, щоб підвищити показник кількості людей, які самостійно змогли б налаштувати систему в себе й змінити фундаментальну логіку своєї компанії. Це один з напрямів в компанії. Інший напрям займається поліпшенням матеріалів самої системи. Для цього теж були випущені матеріали в маси, щоб збирати зворотний зв'язок від великої кількості користувачів, що з високою вірогідністю допоможе цьому ресурсу (методології) потрапити в руки таких же розумників, які заточені під математику. Вміють читати дані на цьому рівні та створять мені конкуренцію, яка спровокує поліпшення матеріалу, зміну сталих правил управління бізнесом. Це вплине і на комфорт співробітників в компанії, як ще одна точка зору, яку я не вказав вище.

Тепер коротко.

Ласкаво просимо в нові можливості для вашої компанії та не потрібно соромитися оточення, зробивши щось не так. Я впродовж двох років роблю щось не так, як усі звикли. Це впливало на малому рівні (на рівні декількох компаній), але я впевнений, що випустивши в маси матеріали, я зможу вплинути трохи глобальніше. Треба лише зробити крок і розуміти причинно-наслідкові зв'язки.

Буду радий, якщо ви переглянете матеріали на сайті. Зрозумієте, що я створив. Зрозумієте чи потрібно це вам. Зрозумієте мої цілі в цьому проєкті. Повернетеся до цього тексту або допису та поділитеся ним зі своїми знайомими, тому що ця методологія універсальна й підходить для малого, середнього та великого бізнесу, тому що найважливіше в ній - усього лише одна формула, яку я вивів) Вона, до речі, вам і в житті прекрасно підійде!

Всім, хто зрозумів допис з першого разу, респект! Всі, хто не зміг розібрати мої потоки складних слів, означає, що ви ніколи не знайомилися зі мною, я завжди так складно писав.

Буду радий, якщо ви ділитиметеся цим дописом, а ще буду радий, якщо у вашій компанії або житті якісь показники стануть хоч на один пункт краще)

Всім успіхів!

Вся інформація на сайті vymex.com

Дякую всім учасникам на всіх етапах. Найскладніший етап пережив Євген Кудрявченко. У його компанії все почало набувати форми. Тоді я навіть не міг пояснити, що я роблю нормально і як це працює (початок 2019)!

*стаття з facebook