Ми це зробили! Презентація готова.

Ми вчора опублікували перший матеріал, який не в розважальній формі показує, що робить Vymex. Чому це важливо для людей і на скільки.

Ми з командою навмисно не стали вирізати блоки, щоб скоротити до стандартів, тому що проблеми та ситуація, в якій все зараз знаходиться, не вирішується стандартними методами, як показує практика.

Це ще тільки початок. Нас ще чекає рік бути в BETA. Але така ціна за якісний продукт і користь, яку він може донести.

У повному матеріалі ми мало говоримо про сам додаток, оскільки це не головне, що зараз важливо зрозуміти.

Я ще рік тому розібрався, що проблема знаходиться на рівень нижче. Там, де починається рух усіх ресурсів між людьми, а це фундаментальний принцип комбінування ресурсів для отримання результатів (у відео все побачите).

Команді було дуже складно впоратися з таким завданням, а мені рік тримати закритою інформацію про зрозумілий принцип і як на ньому все будується, хоча ми теорію могли ще із самого початку розкривати та тримати всіх в курсі.

Багато хто у мене запитує: «Звідки така команда на такій стадії?»

Я відповідав, що всьому причина - продукт. Але ж продукти в усіх. Хто додивиться до кінця уважно, отримає необхідну відповідь. Але я скажу ще раз, що якраз продукт, точніше, його цілі та вірогідність формують команду.

Цілі та вірогідність - це те, на що люди і зносили свої гроші в якості інвестицій в проєкт. На сьогодні залучено більше 1 000 000 $ приватних інвестицій від людей, яких ми скоро теж усім покажемо. Вони бачили всі наші розробки на всіх етапах і тому так просто інвестували гроші. Більшість з них вірить, що це рішення допоможе не в бізнесі розібратися, а трохи довше пожити на планеті Земля в комфортніших умовах всім, але більшою мірою нашим дітям…

Так, Vymex якраз про це все, як би це пафосно не звучало…

Ми знайшли та розібрали високо вірогідну проблему і створили рішення, яке націлене в самий епіцентр подій. Там, де закладається помилка і потім вона розвивається в багатьох світових процесах…

Все так сильно розмивається в розумінні, що помилки нібито й немає…

Але всі графіки та світові показники, кажуть про зворотне. Вченні кричать про стан, але рішень, які з цим впораються, теж немає ще…

Я дуже рекомендую знайти час. Витратити ті півтори години, в які ми заклали пояснення проблеми, рішення та цілей Vymex.

Всій команді, співзасновникам/інвесторам дуже дякую, що вклалися в це непросте завдання. У більшості з нас нефінансові цілі в пріоритеті.

Всі складнощі ще попереду, але початок мені подобається.

Дякую вам, хто читав усі ці довгі «килими» тексту та підтримував, хоч я і не викладав все повністю ніколи. Не тому що не хочу, а тому що не вмію писати коротко та гарно. І це добре, тому що якби я так умів, просто викладати свої цілі, то причини, на яких побудований Vymex ніколи б і не виникли))

Буду вдячний за репост. Зараз він потрібний, як ніколи.

Посилання на повне відео.

А це збірка всіх важливих моментів з трьох відео, які ми в скоро викладемо)

*стаття з facebook