Перевиконання плану та майже 300 000 $ у проєкті.

Вже отримано 293 000 $.

План продажів % частки на квітень виконаний вже на 110%.

Команда знайшла метод шифрування даних в системі та сказала мені, що я можу сміливо заявляти, що в світі подібного рівня поки немає у систем. Ці ненормальні розробники на фото іноді не йдуть додому по 38 годин. Сьогодні вранці я побачив на фото, що СТО не йшов додому більше 48 годин і ще не лягав спати навіть. Я не знаю до кінця його мотиви, але мене це мотивує дуже сильно. Я за них «перекушу ногу» комусь, якщо скажуть щось погане в їх сторону.

У нас команда ​​про яку мріє, напевно, кожен.

Математик зміг пропрацювати метод зважування результатів. Це те, над чим ми працювали останні півроку.

До сьогодні всі відомі нам системи працюють з простим усереднюванням. Я до того, що наша методологія в корінь змінює методи обчислень і це для неї, як людині розкрити насіннячко.

Система, яку я всі останні три роки брався налаштовувати на всі проєкти, куди заходив з «ручними налаштуваннями», показує себе в усій красі. Заздрять всі, кому я показую, як у нас побудований менеджмент.

Дизайнери вже пробили стелю в простоті та красі роботи додатка. Мова про UX і UI. Це буде те, що навіть вивчати не доведеться і ніякі консультанти не потрібні, просто завантажуй і користуйся) Те, як побудована дизайн система в компанії, це окремий привід колись написати. Я попрошу нашого Тата Дизайну колись показати людям, як потрібно було налаштовувати все)))

Рекрутер з Дніпра додає такі кадри, що я буду не проти сходити отримати нагороду за кращу команду, коли ми покажемо все.

Нас вже 15 людей. Далі, як і планувалося, добираємо до 50+ за перший рік. Хто мріяв про роботу над продуктом, що приносить користь людям і закриває ваші цілі, то ласкаво прошу до нас в команду. Якщо впевнений, що крутий. Розробники потрібні завжди, шукайте наші вакансії на Dou.

Хто думав придбати у нас частку, можна буде тільки в травні, ціна 33 000 $ за 1%.

На зв'язку. Лечу з Одеси із зустрічі, з кайфом ділюся з вами новинами. Даруйте, що давно не писав.

*стаття з facebook