Фундамент, на якому побудований Vymex.

У нас є у версії 1.0 продукт для бізнесу, який також з'явиться в Beta першим - vHub. У версії 1.0 - це 90% системи, але з часом це значення значно зменшиться.

Сам Vymex - це трохи глибше та фундаментальніше. Це назва екосистеми та в ній буде багато продуктів.

У екосистемі до версії 1.0 ми випустимо ще HR модуль, який називатиметься vRise і месенджер vChat. Усі ці продукти розвиватимуться усередині системи й у кінці 2023 року ми покажемо ще кілька продуктів, які когось порадують, а комусь жорстко перейдуть дорогу.

Тепер повертаємося до Vymex, що це?

Це система для управління результатами людини.

Трохи вдумайтесь. Ваша компанія - це ресурс, створений з метою результатів, що водночас всього поле обміну та комбінування ресурсів між різними людьми (співзасновник, співробітники та клієнти компанії). На анімації видно, що це все повністю однакові люди, просто різні ресурси вносять, щоб все працювало.

Якщо ви зараз вдумаєтеся ще сильніше та подумаєте, що таке месенджер, то зрозумієте, що це теж «поле обміну ресурсами» заради результатів окремих людей. Просто у нього простіше структура ніж у компанії.

Все у світі - це комбінування ресурсів, що дає результати.

Для нас людина = склад ресурсів, які він комбінує і розвиває заради своїх цілей.

Як показали наші спостереження за допомогою математики, не існує прямих обмінів ресурсів зі складу на склад між людьми. Завжди створюється якесь поле комбінування в моменті, де бере участь маса різних ресурсів з різною вагою впливу на результат.

Vymex створює ресурс для управління різними формами результатів людини.

У вас в мобільному пристрої є багато додатків, які працюють з різними формами ресурсів, комбінуючи все у ваш особистий результат.

Та всім керує операційна система IOS або Android.

Ось і Vymex - це система, в якій живуть різні додатки, пов'язані однією логікою і правилами роботи.

Першими будуть vHub, vRise, vChat.

Коли зрозумієте модель нижче, жити може стати трохи складніше спочатку, але через п'ять років, хто перший розбереться, той і буде ефективніший і адаптивний до будь-яких цілей.

Ми про ефективність використання ресурсів, які є у людини на його «складі».

У математиці люди часто створюють ​​«мови» для опису якихось результатів. Ось те, що ми створюємо - це мова для опису результатів. З високою ймовірністю в майбутньому вона виявиться найефективнішою.

Нижче анімація - це просто моделювання. Ми їх створюємо для себе більшою мірою, щоб краще розуміти логіку взаємодії між об'єктами в часі та просторі.

Архітектура продуктів має набагато більше впливу на результат ніж функціонал.

Архітектура - це як механізм всередині кубика Рубика. Ми його не бачимо, але якраз він диктує, як все складатиметься і за яким принципом працювати.

*стаття з facebook