Довгоочікуваний фільм про команду Vymex.

Забудьте фразу: «Людські ресурси і що компанія ними володіє».

Ваша компанія не володіє ніким, у вас є відносини з іншими людьми, які принесли в вашу компанію свої ресурси та від того, як правильно ви збудуєте обмін цими ресурсами між вами, такі будуть результати.

Я шалено пишаюсь тим, яку команду нам вдалося на сьогодні вже залучити в проєкт. Я думаю, що у мене ще будуть досягнення в житті порівнянні з цим, але поки це краще, чого я досяг на цьому етапі!

Я дуже люблю кожного, нас вже більше 45 людей. Я визначив для себе, що до 50 людей проводжу співбесіди особисто, далі вже керівники по структурі самостійно займатимуться всім.

Коли нас буде 500+ людей, буде складніше зняти такий теплий фільм, тому що буде вже інший момент і більша частина людей не знатимуть один одного. Зараз - цей той час, коли закріплюється культура та формуються принципи. Всі дуже сильно переплетені між собою в щось єдине, як велика та сильна родина.

Ядро сформоване, ми зняли фільм, в якому передали всю глибину пережитого в компанії. Там ви дасте відповідь для себе, чому нас вважають однією з кращих команд в Україні зараз, а ми ще навіть нікому не показали, що створюємо.

У фільмі про продукт буде цілий блок, нарешті усе таємне стане явним.

Рекомендую до перегляду, я перший раз плакав просто згадуючи всі ці моменти, про які розповідали, тому що пам'ятаю скільки зусиль нам усе це коштувало.

Фільм знятий з метою залишити в історії команду, яка зробила величезну користь для людства та показати, що за всим завжди стоять люди!

Люди Vymex - ви кращі!

Діліться цим фільмом зі своїми друзями та знайомими, нехай відчують, як створюються великі проєкти. Я б там усе сказане різав на цитати, все сказане має дуже велику глибину та сенс. Підписуюся під усим сказаним нашою командою!

Легко ніколи не буде, але задоволення отримувати потрібно завжди!

*стаття з facebook