Люди і культура VYMEX.

Головне для нас – це люди. Команда VYMEX – професіонали своєї справи, яким подобаються виклики, розвиток і постійне зростання.

Ми намагаємося створити комфортну атмосферу і всі необхідні умови, щоб підвищити продуктивність. Отже, одна з основних наших інвестицій – це інвестиція в розвиток культури.

Ми завжди ставимо людей на перше місце. VYMEX - це в першу чергу команда людей і творців, а вже потім продукт і бренд.

Крім цього, VYMEX – команда професіоналів-однодумців. У нас однакові погляди і цінності. Завдяки цьому ми можемо об'єднати свої сили і розум для створення продукту.

Що ми цінуємо?

  • Результат. Наша команда вміє вчитися, як на своїх помилках, так і на чужих. Кожен може обирати місце, де він хоче працювати, немає фіксованих годин. Ми можемо працювати в офісі або з дому, кожен вибирає, що йому зручно.
  • Простота. Ми твердо переконані в тому, що можна максимально спростити все, що ми робимо. Це одне з наших ключових правил при створенні VYMEX.
  • Порядність. Це більше, ніж просто концепція. Це спосіб роботи. Кожен співробітник VYMEX знає, що тільки прихильність своїй справі – це шлях компанії до успіху в цілому. Ми підтримуємо один одного і можемо покластися один на одного.
  • Рівність. Кожен може ділитися своїми думками і досягати нових висот у розвитку. Ми цінуємо ідеї та внесок кожного члена команди. Тільки через відкрите спілкування можуть розвиватися нові ідеї і поліпшуватися існуючі. Ми підтримуємо різноманітність на робочому місці, створюючи і підтримуючи продуктивну робочу атмосферу.
  • Дух воїна. Як швидко зростаючий бізнес, ми не тільки швидко думаємо, а й діємо. Ми постійно прагнемо розширювати свій ресурсний стан і сповнені рішучості зробити все якомога швидше.
  • Інноваційність. Ми заохочуємо допитливий підхід до кожного процесу. Ми регулярно підживлюємо себе новою інформацією, щоб завжди тримати руку на пульсі. Ключ до інновацій – це ключ до успіху, тому що тільки нове може вказати шлях вперед.
  • Навчання. Ми не просто працюємо над проектом, ми вчимося, обмінюємося досвідом і удосконалюємо як себе, так і продукт. Команда VYMEX може безкоштовно пройти вебінари Projector, щоб підвищити свій рівень знань, використовуючи безкоштовну передплату.

Культура VYMEX відкрита і креативна. Ми цінуємо ідеї та внесок кожного члена команди і разом створюємо командні цінності.

Ми піклуємося про баланс між роботою та особистим життям і вважаємо, що відпочинок необхідний. Ми заохочуємо відпустку або просто вихідний, щоб підзарядитися.

Працювати на високих швидкостях може бути складно, але ми завжди готові підтримати наших людей. Якщо хтось із членів команди стикається з труднощами, ми пропонуємо безліч ресурсів, які допоможуть не допустити професійного вигорання.