Vymex — компанія, яка розробляє екосистему продуктів для управління базовими потребами в бізнесі. Vymex ≠ продукт.

Можливі цілі будь-якої компанії визначаються її продуктами та рішеннями для користувачів. Це визначить доступну нішу для компанії на ринку.

Можливий результат у цій ніші буде визначений тим, як компанія налаштує всі необхідні ракурси/результати щодо цілей на всій дистанції до моменту реалізації.

Конкуренція з іншими компаніями відбувається не лише продуктами або маркетингом, а всіма ракурсами компанії одночасно, оскільки всі складові компанії беруть участь у кожному її результаті з різною вагою.

Продукти компанії можуть вказувати на доступну нішу з $10 млн прибутку в місяць на глобальному ринку, але помилка в реалізації будь-якого з ракурсів множить цю ймовірність на Х. А після множення всіх ракурсів виявиться, що компанії доступний тільки локальний ринок і прибуток у розмірі $100 тис. в місяць.

Продукти Vymex дають змогу ставити цілі, заради яких доведеться конкурувати на глобальному ринку з іншими компаніями, які сьогодні надають ресурси бізнесу для управління їх базовими потребами.

Цілі Vymex :

  • 1 % на глобальному ринку до 2030 року;
  • залишатися максимально українською компанією (юрисдикція, співвласники, команда).

Зараз готовність Vymex до реалізації цілей набагато вища, ніж у 2021 році. Усі навантаження, які компанія проходить у зв’язку з війною, дає нові відкриття в структуризації та суті роботи продуктів і ринку. Ми віримо в те, що реалізація такого масштабу компанії в Україні дасть велику користь для країни в майбутньому. Фінансово підвищить надходження до бюджету та покаже іншим компаніям із великими цілями й можливостями, що запуск в українській юрисдикції — дуже правильне рішення.

На зображенні показані ракурси компанії в нашій ніші та як необхідно їх підготувати, аби мати бажаний результат. Найближчі декілька місяців ми розкриємо більше ракурсів компанії. Це буде корисна інформація для компаній, чиї ресурси дають змогу конкурувати на глобальному ринку.