Як буде працювати VYMEX.

Для людини сьогодні користування технікою набагато спростилося. Купуючи ноутбук, він бере вже готовий набір систем і програм для користування. Використовуючи телефон, ви берете готовий продукт і наповнюєте його своєю інформацією, прописуєте цілі, запускаєте потрібні програми для їх досягнення. Для досягнення нових специфічних цілей людина просто викачує потрібний йому додаток і використовує його функції для реалізації задуманого.

Структура Vymex базується на роботі з мобільного пристрою. На нього потрібно тільки встановити додаток, який налаштовано на все те, що потрібно бізнесу і людям всередині компанії для ефективної роботи. В системі є набір базових додатків, які все структурують і з'єднують по вже розробленим алгоритмам. Ваше завдання тільки наповнювати його сенсами і завданнями в потрібні розділи.

Що буде всередині Vymex?

  • Структура і логічний розподіл інформації, папок, блоків. Все зберігається на своєму місці, що допомагає легко знаходити і працювати з інформацією.
  • Сховище файлів і всього необхідного людині так, як їй буде зручно.
  • Додаток, де зберігається база знань (необхідна інформація для ефективного початку роботи) для співробітника, який займе структурну одиницю (СО).
  • Результати компанії відображаються у керівництва, де видно всі процеси і результати СО і компанії в цілому. Результат СО - це додаток, який зводить всі результати, показує підсумок заробітної плати, виконаний план роботи, бонуси, премії, списки відпусток і т.д. Вся інформація збирається воєдино в момент внесення змін, і ви можете бачити результат на даний момент. Тут йде розподіл на фінансові та нефінансові, планові і без планові.
  • Новий співробітник буде в курсі всіх листувань цієї СО, так як таск месенджер налаштований всередині системи так, щоб вся історія зберігалася в СО і нова людина в компанії відразу отримає все, що до неї розроблялося раніше.
  • Месенджер Vymex буде відкриттям для багатьох, так як він наскрізний. Все спростилося і не потрібно більше використовувати кілька месенджерів для комунікації, всього один. У ньому зберігається вся інформація СО від її створення. Всі корисні функції для проведення переговорів, обміну файлами і т.д. будуть створені на ресурсі. Вам варто лише вибрати в якій ролі ви будете зараз спілкуватися з людиною або будь-якою СО з компанії. Це може бути приватний чат, або чат СО (посади), де вся переписка буде збережена.
  • З моменту встановлення програми для співзасновників доступний функціонал розподілу прибутку і фінансування компанії. Якщо ви володієте компанією самі, то 100% компанії ваші. Як тільки ви ділите її з кимось, то система розподіляє і налаштовує масу автоматичних процедур.
  • Видача і підрахунок заробітної плати, планування витрат, підрахунки робочих днів людини автоматично зводить всі дані, що набагато спрощує роботу фінансового відділу.
  • Пошук роботи і наймання співробітників також вбудовано і доступно за замовчуванням. Варто тільки створити своє резюме, заповнити особисту інформацію, навички, кейси, ресурси і відгукнутися на вакансію. Або ж прийняти пропозицію компанії. Все відбувається швидко і ефективно.

Зрозумійте, що людині досить встановити додаток і описати компанію. Система сама все розпакує і розподілить. Усередині системи всі процеси логічно і системно поділені і взаємопов'язані. Вам варто сконцентруватися на головних процесах і наповненням компанії людьми. І це далеко не все, що ми пропонуємо, це лише частина побудови компанії за структурою Vymex.

Важливо запам'ятати, що новий протокол шифрування вбереже вашу кишеню від зайвих витрат побудови комунікації компанії зсередини, що є не є безпечним методом. Це ідеально підходить для маленьких, великі витратили занадто багато грошей, щоб побудувати щось подібне.