Фундамент усьому - структура.

Моя улюблена фраза: «Результати в результаті» або «Склад ресурсів людини», виглядають приблизно так, як ми показали на відео у вкладенні.

Якщо ви хочете з точки зору математики розібратися в якій-небудь причині та наслідку. Потім навколо цього побудувати повноцінний продукт, щоб він міг природно рости та працювати, як у компанії з 1 людиною, так і з 10 000, то необхідно розібратися в структурах, з яких він буде складатись... Від структури залежить все.

Без структури ви можете зліпити що завгодно, якщо вам не важливо, як це буде множитись та розвиватись…

Також дуже важливо навчитись допускати, що все, що ви до цього бачили та розуміли, можливо, помилкове…

Помічати структури інших людей, шукати в них помилки, щоб змоделювати в голові результат і розкласти його на складові.

Дуже багато думок, спостережень за тим, що відбувається у світі, комбінування в голові причин і наслідків, вигадування «мов», щоб це помістити в голову і якщо ви реально чіпляєтеся за щось істинне, то воно складається в моделі та математики теж починають тебе розуміти)))

Ми не намагалися ніколи бути простими та зрозумілими на етапах розробки, для цього людство створило «Маркетологів».

Вони зроблять все смачно та зрозуміло. Але щоб це працювало на високих швидкостях і навантаженнях, потрібно спочатку знайти модель (конструкцію) і потім нарощувати на неї увесь функціонал, а потім завертати це в просту та зрозумілу всім форму, де ткнув на кнопку та сталося диво)))

Нижче дві моделі, що пояснюють принципи обміну ресурсами між людьми для отримання результатів на одну одиницю часу та структуризацію окремого результату на складові в різні моменти в часі.

*стаття з facebook