Що таке розуміння?

Багато хто просив коротке відео про систему та методи. Це ще не 5 хвилин, але ми цього сильно прагнемо.

У липні був виступ в улюбленому місті Полтава, на якому я виклав все актуальне на той момент. Посилання внизу тексту, рекомендую до перегляду.

Гадаю, у мене вийшло передати всю суть методології VYMEX OS. Адже головна мета цього, щоб люди зрозуміли ЯК, а не ЧИМ.

Я завжди говорю: «Щоб зрозуміти який-небудь результат, потрібно крутити його з різних ракурсів, намагатися побачити закономірність формування цього результату, щоб надалі розуміти, як на нього впливати, що в цьому складі замінити або поліпшити, щоб отримати цифру вище, ніж була до цього.»

Люди помалу перетворюються на товариство споживачів, де все рідше та рідше піддають сумніву запропоновані варіанти. Для них головне, щоб було з чого вибрати, це стосується всього.

Однією з моїх цілей, стосовно підприємців, є те, щоб люди більше розуміли, за якими закономірностями будуються їх показники/результати/цілі в компанії, вчилися брати ресурс і крутити його з різних ракурсів, не соромилися піддавати сумніву роботу будь-яких авторитетних творців. Маск шикарний приклад цьому, всі «кидали в нього камінням» коли він сказав, що посадить ракету на землю. Зараз усі принишкли, тому що з теорією сперечатися можна, а з фактом не вийде.

Якщо принципи роботи бізнесу будувалися ще 100 - 200 років тому, то це не означає, що там не було допущених помилок і не могло бути інших варіантів, які краще.

Це складне завдання, але як тільки я знайшов закономірність та описав її формулою, яка з точки зору математики підтвердилася, все стало на свої місця. Але через те, що ці принципи сформувались за багато років, доведеться трохи попітніти, щоб донести людям теорію та створити інструмент для практики.

Для мене є розуміння, що людство кудись прагне ,у всіх є якась спільна мета і що на кожному моменті часу були мільйони різних сценаріїв. Лише якийсь з них найлогічніший і правильніший по відношенню до цієї мети. У мене є бажання розібратися, як цей сценарій влаштувався і зрозуміти, як максимально наблизитись до того самого оптимального сценарію, хоч на 1% ближче.

У цьому все тексті вище головне слово - РОЗУМІННЯ, якраз розуміння всі прагнуть досягти.

Якщо у мене запитають, чи хочу я знати все? Точно ні. Я хочу розуміти те, що мені треба для моїх цілей. Щоб це розуміння сформувалося, потрібно навчитися мислити категоріями - ЯК, а не тільки ЧИМ.

*стаття з facebook