Зустріч CEO Vymex з підприємцями Club100.

26 жовтня у Києві у закритому форматі відбулася зустріч учасників Club100 з Русланом Юмагуловим, СЕО&Product Owner Vymex. Ком'юніті зі ста підприємців не на жарт зацікавилася продуктом, що стало приводом для візиту.

Ми неспроста відгукнулися на запрошення клубу, оскільки побачили у цьому виклик/челендж. Враховуючи, що багато хто з присутніх на зустрічі – це успішні люди та їм цікаві нові it-рішення, ми були впевнені, що Vymex “похитне” їхні звичні методи побудови та ведення бізнесу.

Протягом двох годин у форматі бесіди встигло багато чого відбутися, а саме:

  • стався стик двох світів: світу прихильників функціонального методу та світу послідовників архітектурного – довелося звести розуміння результатів, структурування, процесів та ресурсів до єдиного знаменника
  • спочатку на кожну тезу Руслана припадало 3-4 питання від учасників клубу, що відчутно підняло градус атмосфери – з перебігом бесіди питань ставало набагато менше
  • у когось закінчилися аргументи на захист звичної побудови бізнесу, а у когось азарт та інтерес до Vymex тільки набирав обертів (вони брали активну участь у дебатах з метою до кінця зрозуміти продукт, його глобальні цілі та місію)

Зустріч з Club100 показала чітку картинку, наскільки непросто сучасним підприємцям ставати “на нові рейки”. Хтось максимально наблизився до розуміння Vymex, хтось залишився при своїй думці (напевно через свій консерваторський підхід до бізнесу).

У обох випадках – це корисна практика для нас та нашої компанії, оскільки допомагає сегментувати всю аудиторію та чітко описати свою. З кожним подібним івентом ми переконуємось:

  1. Наша аудиторія – мікро та малий бізнес, що прагне давати максимальний результат.
  2. Наш меседж – "без розуміння результатів нові можливості вам не відкриються".
  3. Наші глобальні цілі перевищують комерційні.

Обидві сторони отримали задоволення від зустрічі та виявили себе як професіонали своєї справи. Усі аргументи "за" і "проти" піднято і висунуто крізь призму індивідуальних ресурсів задля досягнення власних цілей, і це нормально. Наш цільовий сегмент – проактивні люди зі свіжим поглядом та рішучістю, які поділяють та розуміють наші цілі.

Ми завжди готові презентувати продукт для таких підприємців та інвесторів. Щоб залишити заявку на індивідуальну презентацію від Руслана Юмагулова, заповніть невелику форму на нашому сайті і очікуйте на фідбек.