Як видалити свій профіль?
У «Налаштування профілю» → «Особисті дані» є видалення профілю. Потрібно ввести пароль (і код з пошти, якщо увімкнена двофакторна автентифікація) та підтвердити.
Після видалення ваші ролі звільняються, частки в компаніях стають вільними (рішення щодо них ухвалюють інші співвласники), а компанія, де ви єдиний власник, видаляється. В історії компаній ви лишаєтеся як «Видалений користувач».
Ми працюємо з персональними даними за міжнародними правилами їх захисту. Що саме і скільки зберігається після видалення — у Політиці конфіденційності.















