Всі процеси всередині компанії в одному додатку.

Прийшов час відмовитись від застарілих методів управління компанією. Саме тут структурується інформація, як посадовій особі в тій чи іншій структурній одиниці компанії більш ефективно використовувати (комбінувати) необхідні ресурси для отримання результату. Все це інформація до структурної одиниці.

Процеси компанії і посадових осіб – це не один довгий документ; це набір структурованої інформації, яка служить довідкою для співробітника компанії. У разі усунення людини з посади весь довідковий матеріал перейде до наступника.

Головне – це те, що всі процеси компанії тепер під рукою в екосистемі Vymex.

Все чітко та зрозуміло.

При натисканні на "Процеси компанії" вам відкриється весь перелік процесів, в кожному з яких існує повний опис, регулярність виконання, файли і інструкції, що підвищують ефективність реалізації тих чи інших завдань. Обов'язковим атрибутом модуля є список посадових осіб – саме вони несуть пряму відповідальність за свої процеси.

Налаштувати базовий функціонал не складе особливих труднощів. Система сама все логічно налаштує. Вам залишається тільки створювати процеси і наповнювати їх усіма атрибутами, які вказані вище.

Завдяки цьому модулю, ви не відволікаєтеся від робочого процесу. Вся концентрація – на досягненні цілей, а всі рутинні операції Vymex зробить за вас.

Хто і чим повинен займатися.

Кілька натискань на екран смартфона і ви вже бачите процеси компанії. Всі процеси діляться на:

  1. процеси, які закріплені за вами як за посадовою особою
  2. процеси, які стосуються всієї компанії

Завдяки системі Vymex керівнику не важко дізнатися, хто над яким процесом працює і які показники ефективності демонструє. Вся інформація структурована і дає повне розуміння, яким чином кожній структурній одиниці досягати своїх результатів, як їй використовувати ресурси за призначенням. Кожна в свою чергу має свій набір повноважень і обов'язків, які збалансовано виконуються протягом усього робочого процесу.

Для всіх підприємців нарешті прийде усвідомлення того, що у них є опис, хто і чим повинен займатися. Vymex переміг весь безлад в процесах за допомогою одного додатку.

Створюємо процеси до найдрібніших деталей.

Будь ви СEO або менеджер з продажу, ви відноситесь до тієї чи іншої СО (структурної одиниці). Процеси можуть створюватися і закріплюватися до СО або ж до всього рівню в компанії. 

При створенні процесу в компанії ви можете наповнювати його такими характеристиками:

  1. назва
  2. опис
  3. часові рамки
  4. виконавець (СО) або структурний рівень

Крім головних атрибутів, ви здатні налаштувати оповіщення для кожного процесу або просто не використовувати цю функцію. Це зручно, коли ви завалені різними завданнями і робочими моментами. Тепер ніщо не пройде повз вас, тому що ви керуєте компанією в системі Vymex.

Необхідні файли та інструкції під рукою.

Це не просто розділ в додатку, де описані процеси компанії. Тут вміщені документи стосовно регламентів, заявок на відпустку тощо. Все зібрано в одному місці, що допомагає швидко знайти потрібний файл і не витрачати час на пошуки людини, у якого є потрібна для вас інформація.

В системі Vymex все спрощено, щоб ви отримали можливість зосередитися на більш важливих завданнях для компанії.

Додаємо відповідального за процес.

Як тільки ви вирішуєте створити процес, наповнивши його необхідними атрибутами, необхідно встановити виконавця. Це може бути як окремі структурні одиниці (СО), так і цілий рівень (що в свою чергу може складатися з безлічі структурних одиниць).

Ці прості, але ефективні дії дозволять заощадити час на побудову процесуальної системи всередині компанії. Завдяки Vymex кожна структурна одиниця досконально знатиме, над якими процесами потрібно працювати і в які терміни виконати завдання. За таким принципом будується будь-яка успішна компанія.